• Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής αζημίως αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν,όπου σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία.
  • Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον: Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 211 21 69000 ή στο 6987429522 από 10 πμ έως 8 μμ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη λιανικής πώλησης , καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής ELTA COURIER (Porta-Porta) κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του προϊόντος.
  • Σας ενημερώνουμε ότι η TAKI ACCESSORIES δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων λόγω υπαιτιότητάς μας, μπορείτε είτε να ζητήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η TAKI ACCESSORIES δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Σημειώστε παρακαλώ ότι για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια. Επίσης δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή επιστροφή σε εποχιακά είδη ή είδη που είναι σε προσφορά.