Τηλέφωνα επικοινωνίας 211 2169000 & 6987429522 (what’s up)
Ωρες λειτουργίας  Δευτέρα – Παρασκευή , 08:00 πμ – 19:30 μμ
Σάββατο 09.00 πμ – 14.30 μμ

Συχνές ερωτήσεις

Παρακαλώ διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις πριν μας αποστείλετε μήνυμα.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από το Online Κατάστημα;

ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ ΧΡΕΩΣΗ!
Η TAKI ACCESSORIES.GR μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται οπουδήποτε στην Ελλάδα με την ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ COURIER (Porta-Porta). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 3,50€

Δωρεάν έξοδα αποστολής ισχύουν σε όλες τις παραγγελίες άνω των 30€

Ποιες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές στο Online Κατάστημα;
  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
    (Πληρωμή κατά την παραλαβή στον χώρο σας)
Πόσο χρόνο θα διαρκέσει η παράδοση της παραγγελίας μου;
  • Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και παραδίδονται συνήθως σε 24 ώρες.
  • Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση και καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας.
  • ΕΥΡΩΠΗ & ΚΥΠΡΟΣ
    Οι παραγγελίες προς Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη αποστέλλονται με το ταχυδρομείο. Τα έξοδα αποστολής είναι 8€.

 

Πόσο ασφαλείς είναι οι αγορές στο Online Κατάστημα; Προστατεύονται τα δεδομένα μου;

Προσωπικά Δεδομένα
Η TAKI ACCESSORIES.GR εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Τι ακριβώς θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου;

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ετοιμάζουμε τα προς αποστολή προιόντα.Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες.
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Μπορώ να λάβω τιμολόγιο για την παραγγελία μου;
  • Οι αποστολές μας συνοδεύονται απο απόδειξη λιανικής πώλησης.
  • Οι παραγγελίες χονδρικής πώλησης συνοδεύονται από τιμολόγιο χονδρικής πλώλησης.

Στείλτε μας ένα email

 

This is form is just for demo purpose. No inquiries will be answered.